Ofte stilte spørsmål

Før du kjører av gårde

Hvilke tilleggsprodukter er tilgjengelig?

Vi tilbyr en rekke valgfrie produkter og tjenester som kan bestilles online eller på utleiestasjonen (avhengig av tilgjengelighet). Når du gjør en bestilling viser vi deg en liste over tilgjengelige tilleggsprodukter og tjenester for destinasjonen du har valgt og som kan betales ved henting av leiebilen. I de fleste tilfeller tilbyr vi:

Tilleggssjåfør
Du kan legge til så mange tilleggssjåfører du ønsker til din leie. Alle førere må være tilstede når du henter leiebilen og må vise gyldig førerkort og identifikasjon. Det kommer et standard tilleggsgebyr pr. ekstra sjåfør for å dekke de ekstra forsikringskostnadene. Det kan også tilkomme et ekstra gebyr dersom føreren er under 25 år.

Babysete/Barnesete/Sittepute
Barneseter kan legges til din bestilling for de minste reisende på turen. Seter kan bestilles online i bestillingsprosessen og betales når leiebilen hentes på utleiestedet. Husk å bestille riktig størrelse for barnets vekt.

GPS navigasjon
Bestill GPS navigasjonssystem med omfattende geografisk dekning. Planlegg reiseruten i språket du er komfortabel med (de fleste internasjonale språk er tilgjengelig).