Ofte stilte spørsmål

Før du kjører av gårde

Hvilke forsikringsalternativer og dekninger finnes det?

Under bestillingsprosessen vi vi vise deg hva som er tilgjengelig for utleiestedet du velger å hente leiebilen fra. I de fleste tilfeller har vi Kollisjonsskadedekning, Biltyveridekning, SuperCover og Personlig ulykkesdekning.

Kollisjonsskadedekning (CDW), valgfri ekstra
Kollisjonsskadedekning reduserer ditt økonomiske ansvar til oss hvis kjøretøyet blir skadet (annet enn på grunn av tyveri, forsøk på tyveri eller hærverk) til en maksimal egenandel. Uten CDW er du ansvarlig for å betale hele kostnaden for eventuelle skader som oppstår opp til bilens verdi. Eegenandelen for CDW kan reduseres ytterligere hvis du i tillegg kjøper SuperCover.

Biltyveridekning (TP), valgfri ekstra
Biltyveridekning reduserer ditt økonomiske ansvar ved tap eller skade på kjøretøyet på grunn av tyveri, forsøk på tyveri eller hærverk til en maksimal egenandel. Egenandelen for TP kan reduseres ytterligere hvis du i tillegg kjøper SuperCover.

SuperCover (redusert egenandel), valgfri ekstra
SuperCover vil redusere din egenandel for CDW og TP til et minimum. I hovedsak gir SuperCover deg beskyttelse mot store kostnader forsårsaket av kollisjoner og tyveri. Egenandel kan variere etter destinasjon.

Personlig ulykkesdekning, valgfri ekstra
Personlig ulykkesdekning dekker deg og dine passasjerer mot død, skade og medisinske utgifter som oppstår hvis du er i en bilulykke. Personlig ulykkesdekning dekker i tillegg personlige eiendeler som finnes i leiebilen.