Bilutleie tilleggsprodukter

Om du reiser med barn eller trenger den nyeste GPS teknologien for å nå destinasjonen kan vi bidra til at reisen din blir mer praktisk og behagelig.

Velg mellom ulike tilleggsprodukter som kollisjonsskadedekning eller biltyveridekning, eller velg SuperCover for å redusere eganendel ytterligere, så slipper du å bekymre deg for større utlegg dersom noe skulle skje med leiebilen.

For ekstra komfort og for hjelp til å planlegge ruten din fra A til B tilbyr vi også en tilleggsutstyr som baby- og barneseter, GPS navigasjonssystem og WiFi hotspot. Spør oss på utleiestasjonen om hvordan vi kan bidra til å øke din leiebilopplevelse.

Destinasjonsland/region *

Biltyveridekning

Biltyveridekning

Reduser ditt økonomiske ansvar til en maksimal egenandel

Kollisjonsskadedekning

Kollisjonsskadedekning

Reduser egenandel i tilfelle tap av eller skader på bil

SuperCover

SuperCover

Velg SuperCover for å eliminere egenandelen for CDW og TP - komplett beskyttelse hvis noe skulle skje med leiebilen.

Forhåndsbetalt tank med drivstoff

Forhåndsbetalt tank med drivstoff (FPO)

Unngå stresset ved å tanke opp bilen med drivstoff på slutten av reisen – betal enkelt for en full tank med drivstoff på forhånd. Med vårt forhåndsbetalte drivstoffalternativ kan du returnere bilen som den er og slippe å tenke på tanking av drivstoff og leting etter bensinstasjoner. Ubrukt drivstoff kan ikke refunderes.

Velg dette alternativet og slipp stresset med å fylle opp tanken ved tilbakelevering.

Dette alternativet er tilgjengelig på alle europeiske Hertz/Thrifty utleiestasjoner.

Les mer... Les mindre...

tilleggssjåfør

Tilleggssjåfør

Ta en tur i baksetet og slapp av på reisen ved å legge til ekstra førere og dele på kjøringen. Du kan ha så mange tilleggssjåfører som det er seter i kjøretøyet. Spør oss i utleieskranken for mer informasjon eller legg tilleggssjåfør til din bestilling online.