Sommersalg i Norge

Ingen resultater ble funnet.

Vennligst velg hentested

Sommersalg i Norge

Som medlem av LOfavør har du alltid tilgang til gode rabatter fra Hertz. Denne sommeren gir vi deg 20 % rabatt på leie av bil i Norge.

Hertz har Norges største leiebilflåte og her finner du bilen som tilfredsstiller dine behov. Velg mellom alt fra personbiler til minibusser og varebiler.

Vanskelig å finne overnattingssted? Hva med å teste vanping - lei en varebil og gjør lasterommet om til ditt rullende soverom.

Bestill senest 17. mai og få 20 % rabatt på alle leier du trenger frem til 31. juli.


Hertz Gold Standard Clean og gratis avbestilling
Reis sikkert i en leiebil fra Hertz! Alle våre biler går gjennom en 15-stegs klargjøringsprosess der vi vasker og desinfiserer bilene før hver nye leie. Vi bruker godkjente virucidale rengjøringsmidler og desinfeksjonsmidler, og på slutten av rengjøringsprosessen forsegler vi kjøretøyet for din beskyttelse. Vi tilbyr i tillegg fleksible endrings- og avbestillingsvilkår, med gratis avbestilling opptil 48 timer før henting
 

Vilkår og betingelser

Rabatt: 20 %
Gjelder for Hertz leiebil i Norge.
 
Bestillingsperiode:      30. april til 17. mai 2021
Leieperiode:                30. april til 31. juli 2021
Minimum:                   3 dager.
Bilgrupper:                  Alle
 

  • Rabattkode (CDP) 804129 ligger automatisk forvalgt her, men må oppgis ved bestilling per telefon eller via andre Hertz-kanaler for å få korrekt rabatt.
  • Gjelder bestillinger via denne nettsiden, Hertz.no eller på telefon 22 10 00 00.
  • Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller kampanjer.
  • Tilbudet er avhengig av tilgjengelighet.
  • Rabatten gis av grunnpris før forsikringer, skatter, avgifter, og ekstrautstyr slik som Hertz GPS, barnesete, ekstrasjåfør eller drivstoff, som vil bli belastet til normale takster.
  • Hertz standard vilkår og betingelser er gjeldene.